محل تبلیغات شما

شغل انتخابی من مهندسی عمران است و در این تحقیق اطلاعاتی راجع به مهندسی عمرن و اینده ان به شما می دهم:

رشته مهندسی عمران یکی از شاخه‌های گروه مهندسی محسوب می شود که به طراحی، نگهداری و ساخت سازه‌ های مصنوعی و طبیعی از جمله جاده‌ها، پل‌ها، کانال‌ها، سدها و ساختمان‌ها می‌پردازد. مهندسی عمران از جمله رشته‌هایی است که کاربرد علم در ایجاد سازندگی و عمران کشور را نشان می دهد.در واقع هدف از این رشته تربیت متخصصانی است که بتوانند در پروژه‌های مختلف عمرانی در زمینه‌ های ساختمانی ، راه‌سازی ، سازه‌ ها و بناهای آبی، پل‌سازی ، جمع‌آوری و دفع فاضلاب و … مسئولیت طرح ، محاسبه و اجرا و نظارت بر اجرا را بر عهده بگیرند.رشته مهندسی عمران در مقطع کارشناسی سه گرایش عمران – عمران ، عمران – نقشه‌برداری و عمران – آب را در بر می گیرد. این رشته در مقطع کارشناسی 142 واحد درسی را در بر می گیرد که 27 واحد درسی مربوط به دروس پایه ، 86 واحد درسی مربوط به دروس تخصصی ، 7 واحد درسی هم مربوط به دروس اختیاری می باشد.توجه داشته باشید که تهیه نقشه ها با کمک نرم افزار طراحی کامپیوتری، آزمایش خاک برای تعیین کیفیت و قدرت پایه سازه ،اطمینان از مجهز بودن بخش های مختلف به تجهیزات ایمنی و سلامت و رعایت شدن قوانین و زمانبندی ها، ارزیابی ریسک ها و اثرات محیطی پروژه ها،گفتگو درخصوص تجهیزات لازم با کارفرما یا همکاران و … از جمله وظایف یک مهندس عمران می باشد.

تحصیل در مقاطع بالاتر در رشته مهندسی عمران 

اگر علاقه مند به تحصیل در رشته مهندسی عمران هستید در رابطه با تحصیل در مقاطع بالاتر در این رشته لازم است به اطلاعتان برسانیم که امکان تحصیل در رشته مهندسی عمران تا مقطع دکتری برای فارغ التحصیلان این رشته وجود دارد و در حال حاضر شاهد تدریس این رشته در دانشگاه های تراز اول هستیم.فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی می‌توانند در مقطع کارشناسی ارشد در گرایش هایی از جمله سازه، سازه‌های هیدرولیکی، سازه‌های دریایی، مهندسی مدیریت ساخت، مهندسی برنامه‌ریزی حمل و نقل، مهندسی زله، راه و ترابری، مکانیک خاک و پی، مهندسی آب ،مهندسی نقشه‌برداری فتوگرافی و مهندسی محیط زیست ادامه تحصیل دهند.در رابطه با تحصیل در رشته مهندسی عمران در مقطع دکتری نیز لازم است بدانید که دانشجویان می بایست با افزایش اطلاعات خود، در یک زمینه تخصصی تر ،میزان قدرت و توان خود را برای انجام کارهای تحقیقاتی و توسعه مرزهای دانش و رفع مشکلات علمی و اجرایی از طریق پژوهش افزایش دهند تا بتوانند در این مقطع موفق شوند.زمینه های کاری یک مهندس عمران به چه صورت است؟

در جدول زیر می توانید با زمینه های کاری رشته مهندسی عمران آشنا شوید. 

طراحی و مشاورهفارغ التحصیلان در این زمینه به مشاوره در خصوص پروژه ها می پردازند و فعالان در این بخش بیشتر به کارهای دفتری و نقشه برداری می پردازند.
نظارتنظارت و هماهنگی کارها به دستور کارفرما از جمله فعالیت های یک مهندس ناظر می باشد.
پیمانکاری و اجرادریافت طرح و نقشه توسط پیمانکار و اجرای آن از جمله وظایف مهندس عمران در این حوزه می باشد.

بازار کار و آینده شغلی رشته مهندسی عمران

رشته مهندسی عمران به دلیل داشتن رشته ها و گرایش های متنوع از بازار کار مناسبی برخوردار است.البته به این نکته توجه داشته باشید که در صورتی این رشته از بازار کار مناسبی برای فارغ التحصیلان برخوردار است که دانشجویان در دوران تحصیل به دنبال پژوهش،تحقیق و یادگیری بوده باشند و مهارت، علم و اطلاعات کافی را در زمینه با رشته تحصیلی شان کسب کرده باشند.فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی می توانند پس از اتمام تحصیلاتشان در شرکت های پیمانکاری ، شرکت های مشاوره و پروژه های تحقیقاتی به عنوان مهندس اجرایی ، سرپرست کارگاه ، مهندس ناظر ، نقشه بردار و … به فعالیت بپردازند.

ضمن اینکه فارغ التحصیلان پس از ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در رشته مهندسی عمران می توانند در شرکت های مدیریت منابع آب ،راهسازی و ترافیک شهری، شرکت آب و فاضلاب ، تصفیه خانه، سواحل،  ساخت پل و سد و… مشغول به کار شوند.به طور کلی یک مهندس عمران فرصت های شغلی بسیاری در اختیار دارد برای مثال طراحی و ساخت بسیاری از کارهای عمرانی مانند: راه ها ، پل‌ ها ، سدها ، سازه‌های دریایی برای سکوهای نفتی، آشیانه‌ های هواپیما و خانه‌های مسی مقاوم در مقابل زله‌، از جمله فعالیت هایی است که مهندسان عمران می توانند بر عهده بگیرند.

استخدام مهندس عمران در سایر کشورها

وضعیت استخدام شغل مهندسی عمران در برخی کشورهای جهان به شرح زیر است :

آمریکا - پیش بینی ها نشان می دهد میزان استخدام مهندس عمران بین سال های 2010 تا 2020، رشد 19 درصدی خواهد داشت. در حالی که متوسط این رشد برای همه مشاغل 14 درصد می باشد.

استرالیا -  میزان استخدام مهندس عمران در سال 2011، 47.9 درصد و در پنج سال گذشته نیز در مقایسه با درصد رشد استخدام همه مشاغل (10.2 درصد)، 26.4 درصد رشد داشته است. در سال های آتی رشد بسیار زیادی برای آن پیش بینی شده است.


 

حقوق مهندس عمران در سازمان های دولتی

در بخش دولتی میزان حقوق و دستمزد مهندس عمران بر مبنای قانون مدیریت خدمات کشوری تعیین می شود. جزئیات این قانون را می توانید از لینک زیر دریافت کنید :





حقوق مهندس عمران در شرکت های خصوصی

در بخش خصوصی نیز درآمدها متفاوت است. شرکت های خصوصی بر اساس ت ها و شرایط خود، میزان حقوق و مزایای کارکنان خود را تعیین می کنند. البته باید به این توجه داشت که شرکت های خصوصی برای توانمندی و مهارت مهندس عمران بهای زیادی قایل بوده و اینها عوامل مهمی در تعیین میزان حقوق افراد می باشند.


درآمد نامحدود برای کارآفرینان و صاحبان کسب و کار

آن دسته از مهندسینی که به طور مستقل کار کرده و برای خود شرکتی راه اندازی کنند، در صورت داشتن تخصص کافی در ارائه با کیفیت ترین کار، درآمدهای بسیار خوبی می توانند کسب کنند.


آخرین خبرها از حقوق مهندسین عمران


بر اساس آخرین آمار حقوق مهندس عمران که به عنوان کارشناس در حوزه های مختلف مشغول بکار است، در شرکتهای کوچک به طور متوسط بین 900000 تومان تا 4500000 تومان می باشد . البته لازم به ذکر است حقوق مهندس عمران در شرکتها و شهرهای مختلف متفاوت است .

اگر اطلاعات بیشتر و دقیق تری از حقوق مهندس عمران در شرکت های مختلف،میزان حقوق ها در شهرهای کشور ، مقایسه حقوق مهندس عمران با سایر رشته های مهندسی و بسیاری اطلاعات مفید دیگر در این زمینه می خواهید می توانید کتاب

 تحقیق بالا روی شاغلانی که در استخدام شرکت یا سازمانی (اعم از دولتی یا خصوصی) می باشند، صورت گرفته است. در مورد افرادی که کارآفرین هستند و کار مستقلی در حوزه تخصصی شان، راه اندازی کرده اند، شرایط متفاوت است و آنها با توجه به میزان فعالیت، تخصص، تلاش و پشتکارشان، درآمدهای متفاوتی دارند.


درآمد مهندس عمران در سایر کشورها

متوسط درآمد شغل مهندسی عمران در برخی از کشورهای جهان عبارتند از :

آمریکا - متوسط درآمد سالیانه مهندس عمران 77.560 دلار (متوسط درآمد سالانه مهندسان83.340 دلار و برای همه مشاغل33.840 دلار) در سال2010  و مطابق با آخرین آمارها در سال 2013، 78.150 دلار بوده است.

استرالیا -  متوسط درآمد سالانه مهندس عمران 76.680 دلار ( قبل از کسر مالیات) می باشد.

انگلستان -  متوسط در آمد سالانه مهندس عمران تازه کار بین 25.500 تا 37.500 دلار، مهندس عمران با تجربه بین 37.500 تا 60.000 دلار و مهندسان ارشد 90.000 تا 150.000 دلار می باشد.

 

 

 

دیجیتال مارکتینگ چیست؟ وتاثیر و کاربرد ان در شغل شما

هوش مصنوعی چیست و کاربرد ان در مهندسی عمران

شغل اینده شما و اینده ان شغل

عمران ,مهندس ,مهندسی ,های ,رشته ,، ,مهندس عمران ,مهندسی عمران ,عمران در ,رشته مهندسی ,می باشد ,رشته مهندسی عمران ,حقوق مهندس عمران ,استخدام مهندس عمران ,سالانه مهندس عمران

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

psx2 زتدگی آرام